Skip to content

Organisatie

Organisatie

De organisatie van de Stichting Nazorgpunt Nederland (afgekort SNN) komt voort uit een initiatief van de oprichters Carel Solleveld en Raoul van Noort, tevens oprichter van Merk Hoe Sterk B.V. (Afgekort MHS).

MHS richt op de begeleiding van personen met PTSS of C-PTSS die daarvoor behandeld zijn of nog behandeld moeten worden. Ook tijdens de behandelingen worden zij door MHS ondersteund. Er blijkt de laatste jaren veel behoefte aan nazorg en opvang nadat een behandeling is afgerond. Een rustpunt doordat het thuis nog steeds niet ideaal is om tot rust te komen na een intensieve behandelperiode. De organisatie van SNN bestaat uit een bestuur, een secretariaat en medewerkers ter actieve ondersteuning die allen ervaringsdeskundig zijn. Een buddy-team maakt tevens deel uit van onze organisatie

Beloningsbeleid

De bestuursleden ontvangen geen beloningen. In voorkomende gevallen ontvangen zij uitsluitend een onkostenvergoeding.

Bestuur

Raoul van Noort

Voorzitter

Ruime ervaring als voorzitter van diverse stichtingen. Zijn kennis en ervaring op gebied van PTSS begeleiding en nazorg is zeer uitgebreid en mede door eigen ervaringen van grote waarde voor SNN.

Carel Solleveld

Secretaris / Penningmeester

Als secretaris van SNN voelt Carel zich optimaal verbonden aan deze stichting, temeer dat hij een zeer warm hart toedraag aan iedereen die na zijn/haar behandeling behoefte heeft aan een veilige thuissituatie. Carel is tevens ervaringsdeskundige en zeer ervaren in het begeleiden van mensen met PTSS.
Omdat de functie van Penningmeester nog vacant is, vervuld Carel deze tijdelijk ook.

Vacant

Penningmeester

Voor deze functie zoeken we bij voorkeur een ervaringsdeskundige (psychische klachten) die bovendien affiniteit heeft met financiële administratie.

Vacant

Adviseur

Voor de invulling van deze functie is vooral behoefte aan een ervaringsdeskundige ‘duizendpoot’ die kan meedenken, ‘karren kan trekken’ zoals subsidieaanvragen, organiseren lotgenoten contacten etcetera.

Secretariaat

Cleo

Administratie

Cleo is algemeen medewerker van ons secretariaat, zij zeer ervaren in de taken die zij uitvoert en bovendien graag een luisterend oor beidt aan diegene die daaraan behoefte heeft.

Francis

Administratie

Francis is eveneens een ervaren secretariaat-medewerker. Kent de klappen van de zweep op gebied van de weg naar herstel. Zij is eveneens ervaringsdeskundig en staat graag voor de medemens klaar als deze hulp vraagt

Medewerkers

Vacant

Vertrouwenspersoon

Vacant

Buddy's / Voorlichters

5 mannen en 2 vrouwen
Alle ervaringsdeskundig op gebied PTSS

Vacant

Coaches / Hulpverleners

Onze coaches en hulpverleners zijn allen gecertificeerd en/of gediplomeerd en bovendien ervaringsdeskundig.

Vacant

Onderhoud (locaties en omgeving)

Wij zijn nog op zoek naar ‘vrijwilligers’ die ervaren zijn als klusjesman of vrouw voor de uitvoering van alle voorkomende eenvoudige onderhouds- werkzaamheden, eveneens voor de groenvoorziening

Vacant

ICT

Wij zijn nog op zoek naar ‘vrijwilligers’ die affiniteit hebben met computers en systemen (zoals cms) en tevens de website kunnen onderhouden en het onderdeel social media kunnen verzorgen.

Raymond

ICT

Ruim 25 jaar in de ICT werkzaam als systeem- & netwerkbeheer en security. Het nodige meegemaakt en daarom ook graag werkzaam als vrijwilliger voor deze Stichting waarbij ik de website beheer.